word partner van een wereldleider

Anytime Fitness is uniek dankzij een perfecte combinatie van vele factoren. Het gemak en de betaalbaarheid van ons product voor zowel franchisenemers als leden is slechts een van de vele karakteristieken van het succes van ons concept.

Een beproefd concept Lage investering Ondersteuning van wereldklasse Een eenvoudig proces Franchise-informatie aanvragen

De kracht van Anytime Fitness

het concept


Bekijk de video links om meer te vernemen over het Anytime Fitness-concept, zodat je met onze hulp kunt leven zoals je dat echt wenst.

Een beproefd, recessiebestendig franchiseconcept

Sinds de oprichting in 2002 in Amerika is ons bedrijf flink gegroeid. Als 's werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopend, fitnessfranchise breken wij voortdurend records en spreekt men zich in de sector lovend over ons uit.

Lees de op deze website gepubliceerde informatie om kennis te maken met een vanuit jouw standpunt ontworpen fitnessfranchise en begin te leven zoals jij dat altijd hebt gedroomd! Meer ▸▸

Eén van de meest betaalbare franchises in elke sector

Zowel het eerste franchisebedrag als de permanente maandelijkse kosten zijn uiterst betaalbaar, waardoor het makkelijker wordt om eigenaar te worden van een club. Afhankelijk van je budget en cashflow kunnen de kosten die je op voorhand dient te betalen, geminimaliseerd worden via het leasen van apparatuur en het spreiden van je uitbouwkosten in je maandelijkse lease.

Vergelijk Anytime Fitness met andere in hun sector van leidinggevende franchises. Klik op de onderstaande koppeling voor gedetailleerde informatie over het vereiste kapitaal. Meer ▸▸

Anytime Fitness stond in 2012 op nr. 11 onder alle franchises en op nr. 1 onder fitnessfranchises in de Franchise 500-lijst van Entrepreneur Magazine.

Wij staan je steeds met raad en daad bij

Bij Anytime Fitness houdt de training nooit op! Als franchisenemer heb je altijd toegang tot onovertroffen assistentie. Ons team van franchiseconsultants en ander bedrijfspersoneel vinden steeds nieuwe, boeiende manieren om je te helpen. Klik op de onderstaande koppeling voor de hulpmiddelen waarover je kunt beschikken.

Meer ▸▸

De stappen naar je droom

Om het je gemakkelijker te maken, hebben we gezorgd voor een gestroomlijnde aanpak om lid te worden van de Anytime Fitness-familie. Kom meer te weten over de individuele stappen die hierna zullen meespelen in je besluitvorming. Verwerf de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt om te doen wat voor jou van belang is!

ga na of we bij elkaar passen

Anytime Fitness biedt een beproefd businessmodel en een merk dat marktleider is. Om de reputatie van ons merk te beschermen en onze groei als franchise te continueren, willen we verzekeren dat de door ons geboden kans goed bij jou past. Neem de volgende pagina’s door als je dat nog niet gedaan hebt:

beproefd concept
lage investering
ondersteuning van wereldklasse

In dit gedeelte maak je kennis met Anytime Fitness, een vernieuwer inzake 24 uur per dag geopende, co-ed fitnessfranchises, en wereldleider in deze branche. Je leest er eveneens over onze bedrijfsfilosofie, ons unieke businessmodel en onze uitzonderlijke ondersteuning aan franchisenemers.

de verschillende stappen
1. ga na of we bij elkaar passen
2. neem contact met ons op
3. ontvang het openbaarmakingsdocument en de franchiseovereenkomst
4. neem je definitieve besluit
5. volg de training
6. open je club