vernieuwers van de 24 uur per dag geopende fitnessfranchise voor mannen en vrouwen

De oprichters van Anytime Fitness hebben vroeg ingezien dat de sector rijp was voor innovatie. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector en in het bedrijfsleven hebben zij een trendsettend businessmodel ontwikkeld waarmee mensen als onafhankelijke bedrijfseigenaars kunnen werken in de prettige en snelgroeiende fitnesssector.

videotour | klassiek schema

klassiek schema

aarde-schema

fusie-schema

Wat verwachten mensen in werkelijkheid van een fitnesscentrum?

De stichters hebben begrepen dat consumenten gemak en betaalbaarheid willen. Zij accepteren echter geen ondermaatse apparatuur of een glansloze omgeving. Dat inzicht heeft geleid tot de ontwikkeling van een 24 uur per dag geopende club voor mannen en vrouwen. Onze leden kunnen zelfs gaan fitnessen als er in de club geen personeel aanwezig is. Bovendien bieden wij het exclusieve Anywhere Club Access-voordeel, zodat leden overal ter wereld gebruik kunnen maken van alle Anytime Fitness-centra met hetzelfde standaardlidmaatschap. Vele fitnesscentrums bieden hun leden tevens de diensten aan van gediplomeerde personal trainers.

Ons model onderscheidt zich van andere door het gebruik van bedrijfseigen toegangssoftware, beveiliging en bewakingstechnologie. Via integratie van deze systemen kunnen eigenaars hun clubs veilig en betrouwbaar runnen met een sterk gereduceerd personeelsbestand. Een club kan 24 uur per dag open blijven met het exclusieve toegangssysteem. Dankzij ons systeem, met afstandscontrole door een gesloten televisiesysteem en persoonlijke beveiligingsapparatuur, voelen leden zich veilig en beveiligd, zelfs als in een club geen personeel aanwezig is. Bovendien is de inchecksoftware voor leden geheel geïntegreerd met de plaatselijke beveiligingssystemen.

Word je eigen baas

Verwerf de nodige vrijheid en flexibiliteit om te doen wat voor jou van belang is! Met Anytime Fitness kun je je eigen baas zijn, zonder helemaal alleen te hoeven staan. Als franchisenemer maak je gebruik van exclusieve technologie om je club te runnen:

  • Toegangs- en beveiligingssystemen, geïntegreerd met facturerings- en betalingsverwerking.
  • Incheck- en gegevens beheertools voor leden, geïntegreerd met marketingkenmerken.
  • Dankzij verkoopoplossingen waar geen cash bij komt kijken, kunnen leden aankopen doen via hun ledenrekening, zodat inkomsten worden gegenereerd zonder personeel!
  • Wereldwijd reciprociteitsprogramma voor leden, bekend als Anywhere Club Access.

Met ons model kun je eigenaar worden van een fitnesscentrum dat je werkschema aan flexibiliteit inboet. Door de exclusieve integratie van systemen kun je de zaak 24 uur per dag open houden zonder extra personeel! Dat biedt een enorm voordeel tegenover de concurrentie, omdat loonkosten het grootste gedeelte uitmaken van alle kosten van een traditionele fitnessclub. Als clubeigenaar kun je dan meer tijd besteden aan andere belangrijke aspecten van je leven, terwijl leden toch volledige toegang behouden tot je inrichting.

Wij bieden leden het gemak dat zij zoeken in een fitnesscentrum. Ons Anywhere Club Access-programma draagt duidelijk bij tot het gemak dat wij onze leden bieden en dat voor consumenten de hoofdfactor is bij het verkiezen van de ene club boven de andere.

Het is voor iedereen een betaalbare fitnessoptie. Ondanks de lage prijs van het lidmaatschap zijn Anytime Fitness-clubs altijd keurig schoon en aangenaam verlicht, met door experts ontworpen trainingsruimten. Elk fitnesscentrum is uitgerust met ultramoderne veilige en gebruiksvriendelijke apparatuur.

Aan de basis van ons businessmodel ligt een uitzonderlijke ervaring door leden. Clubeigenaars doen hun best om leden een ervaring van de bovenste plank te geven. Wij bieden iedereen een aangename, schone omgeving aan, ongeacht zijn of haar niveau of mogelijkheden. Onze leden kunnen genieten van een aanmoedigende sfeer die hen helpt zich in te spannen voor en te voldoen aan hun gezondheids- en fitnessdoelstellingen.

De fitnessmarkt groeit gestaag

Er zijn talloze franchises waaruit je kunt kiezen. Waarom is de fitnesssector dan de juiste markt voor jou?

Fitness is de meest beoefende sport door Nederlanders (26%). Dit aantal zal naar verwachting stijgen naarmate meer mensen kiezen voor een actieve levensstijl, vaak aangespoord door het groeiende aantal welzijnsprogramma's binnen bedrijven en andere gezondheidsincentives.

Dankzij het gemak en de betaalbaarheid van ons 24-uursmodel voor mannen en vrouwen zal het grootste gedeelte van deze groei Anytime Fitness ten goede komen.

Meer dan 2000 fitnessclubs over de gehele wereld

Sinds de oprichting van Anytime Fitness in 2002 zijn wij flink blijven groeien. Als 's werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopende fitnessfranchise voor mannen en vrouwen breken wij voortdurend records en spreekt men zich in de sector lovend over ons uit.

Hoe zijn wij zo snel bij de eersten van de klas gekomen? Voor Anytime Fitness gaat het om de grondbeginselen. Ten eerste bieden wij enthousiaste ondernemers een beproefd businessmodel aan. Vervolgens verschaffen wij franchisenemers constante ondersteuning tijdens alle fasen van de ontwikkeling van de club en van haar verdere activiteiten. Bovendien evalueren wij voortdurend de tools en informatie waarvan wij onze franchisenemers voorzien. Nieuwe ideeën of betere opties implementeren wij in de hele franchise.

In Nederland blijft de markt groeien voor zowel kandidaat-franchisenemers als kandidaat-clubleden. We-hebben meer dan 3000 gebieden en verkocht meer dan 2 miljoen leden! De franchise zal blijven groeien dankzij mensen die het businessmodel en het merk door en door kennen. Daarnaast zijn we actief op zoek naar een groter marktaandeel in Groot-Brittannië, Canada, Mexico, Polen, Nederland, België, Luxemburg, Japan en Qatar. Ook op wereldniveau zijn we verder aan het uitbreiden. Je vindt meer hierover op de pagina Internationale opties.

De doorsneefranchisenemer heeft een passie voor fitness en een ondernemingsgeest. Met onze franchiseoptie, die een van de goedkoopste is, zien eigenaars doorgaans sneller een rendement op hun investering dan bij andere bedrijven.