wij staan je steeds met
raad en daad bij

Van het opstarten tot marketing: de training houdt nooit op! Onze franchisecoaches en andere bedrijfsmedewerkers vinden steeds nieuwe, boeiende manieren om je te helpen.

Ondersteuning bij opstarten

Wij proberen al je vragen te beantwoorden en je de nodige informatie te verschaffen met het oog op een goed ingelichte beslissing in verband met de aanschaf van een franchise van Anytime Fitness. Zodra je eigenaar bent van je eerste Anytime Fitness-licentie, kun je profiteren van de vele services die je worden aangeboden tijdens de opstartfase, waaronder:

selectie van de locatie en huuronderhandeling

Wij combineren je kennis van de lokale merkt met onze kennis van de fitness- en franchisesector en ons diepgaande inzicht in de behoeften van Anytime Fitness om je te helpen een locatie te vinden. Wij kunnen je ook helpen tijdens de onderhandelingen over huurvoorwaarden en de van de verhuurder te verwachten bijdragen.

lay-out, ontwerp en bouw van de club

Je franchiseconsultant helpt je door alle fasen van het ontwerp en de uitbouw van je club. Wij voorzien je eveneens van een Anytime Fitness ontwerphandleiding om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

marketing, activiteiten vóór verkoop en personeel

Het hoofdkantoor geeft je advies over marketing, aan de verkoop voorafgaande activiteiten en belangrijke personeelszaken tijdens de hele opstartfase van je club. Wij geven je tevens van een aantal controlelijsten om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

uitgebreide training

Met het oog op optimaal succes voor je club, krijg je toegang tot uiteenlopende trainingsmogelijkheden, van een eerste training voor alle nieuwe franchisenemers tot workshops, geavanceerde managementtrainingssessies en jaarlijkse congressen voor franchisenemers.

Voortdurende ondersteuning

Anytime Fitness biedt haar franchisenemers een breed scala aan tools en resources. Een greep uit de beschikbare tools:

  • Online bedrijfshandleiding, aangepast aan de specifieke fasen van je onderneming.
  • Geavanceerde training voor managers en verkooppersoneel.
  • Trainingssessies o.l.v. vertegenwoordigers van het hoofdkantoor.
  • Maandelijkse teleconferenties en webinars op verschillende tijdstippen.

Nationale ondersteuning i.v.m. merk en marketing

Met ons professioneel ontwikkelde marketingmateriaal en dito bedrijfsbenodigdheden is marketing voor je club een fluitje van een cent. Anytime Fitness heeft tevens een reeks advertenties gemaakt die nationaal in drukwerk kunnen worden gebruikt en een beroep gedaan op de diensten van een publicrelationsbureau om het merk in Nederland meer bekendheid te geven.

De tabel rechts omvat een uitgebreide lijst met op maat ontworpen marketingartikelen die ter beschikking staan van franchisenemers van Anytime Fitness.

Internationale congressen

Tijdens onze internationale congressen kunnen franchisenemers leren van en netwerken met talloze andere franchisenemers van Anytime Fitness. Stel je voor: duizenden andere clubeigenaars met fantastische ideeën en best practices!

Deze leuke, informatieve twee of drie dagen durende congressen worden doorgaans jaarlijks georganiseerd en omvatten seminars en groepsdiscussies waar je kunt vernemen hoe je de Anytime Fitness club beter kunt runnen.