Beek, Limburg 24 hour gym

Wethouder Sangersstraat 4
Beek, Limburg 6191 na

richtingaanwijzingen
ga
+31 (0) 85 77 31 479
gratis proefperiode pas

speciale aanbiedingen

maandag 23 januari start onze voorverkoop!

Kom een kijkje nemen en schrijf je in! Start met 1 maand gratis en geen inschrijfgeld! Wij zijn er op: Maandag 18-20 uur, woensdag 13-16 uur, donderdag 18-20 uur en zondag 13-16 uur

club in een oogopslag

24 uur per dag toegang
24 uur per dag beveiliging
handige parkeergelegenheid
toegang tot anywhere fitness-clubs
privétoiletten
privédouches
personal training
lessen
cardio-tv's

cardioapparatuur

loopbanden
elliptical
oefencycli

krachtapparatuur

circuit/selectorized
vrije gewichten

Anytime Fitness is wereld’s grootste en snelst-groeiende, 24- uurs fitness franchise keten

Dit succesvol concept is nu ook open in Beek!

Hartelijk dank voor uw interesse in Anytime Fitness Beek. Mocht u meer informatie over ons nieuwe fitnessconcept willen ontvangen, dan bieden onderstaande personeelstijden hier de mogelijkheid voor. Ook kunnen alle bestaande leden tijdens deze tijden langskomen om hun persoonlijke toegangs-sleutel op te halen en meteen te starten met sporten! Loop snel eens binnen en ontdek wat Anytime Fitness Geleen voor u kan betekenen!

Altijd open: het gemak van een 24-uurs fitness centrum

Bij Anytime Fitness Beek combineren wij jouw druk schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment van de dag of nacht trainen door gebruik te maken van jouw eigen toegangs-sleutel! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend. Excuses zijn niet langer meer mogelijk!

Betaalbare lidmaatschappen in Beek

Het kost niet veel om jouw fitnessdoelen te bereiken bij Anytime Fitness Beek. Met geweldige apparatuur, de ondersteuning en aanmoediging van ons team krijg je veel meer waar voor je geld.

Alles wat je nodig hebt, alles wat je wilt: 24-uurs fitness mogelijkheden

Bij Anytime Fitness Geleen vind je ongelofelijke voorzieningen en veel meer!. Onze clubs zijn uitgerust met de essentiële elementen voor een perfecte training. Onze fitness apparatuur is de beste in de industrie en zelf blijven wij constant up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en technologie!

Wij bieden een grote verscheidenheid aan cardio, kracht en free weight apparatuur om er voor te zorgen dat jij de best mogelijke workout ervaart. Om je te helpen bij het starten, ontvangt elk nieuw lid tevens een GRATIS persoonlijk fitness startprogramma.

Eén lidmaatschap voor elke club!

Bij Anytime Fitness zijn wij trots om jou het voordeel van een wereldwijd lidmaatschap te bieden, beter bekend als Anywhere Club Access. Dit geeft jou het voordeel om duizenden clubs ter wereld te kunnen bezoeken voor de prijs van een gewoon standaard lidmaatschap.