Ridderkerk, Zuid-Holland 24 hour gym

Voorn 35-40
Ridderkerk, Zuid-Holland 2986 ja

richtingaanwijzingen
ga
+31 (0)85 77 31 776
gratis proefperiode pas

speciale aanbiedingen

#januari

Start nu of meld een vriendin aan: 1 maand gratis

valid through: 31 januari 2017

club in een oogopslag

24 uur per dag toegang
24 uur per dag beveiliging
handige parkeergelegenheid
toegang tot anywhere fitness-clubs
privétoiletten
privédouches
cardio-tv's
hdtv's

cardioapparatuur

loopbanden
fietsen
crosstrainers

krachtapparatuur

circuit/selectorized
vrije gewichten
rekken
functional training

Anytime Fitness is 's werelds grootste en snelst groeiende 24/7 fitness-keten

Mocht u meer informatie over ons nieuwe fitnessconcept willen ontvangen, dan bieden onderstaande personeelstijden hier alle mogelijkheid toe. Loop snel eens binnen en ontdek wat Anytime Fitness Ridderkerk voor u kan betekenen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen (085-7731776) of mailen (ridderkerk-drievliet@anytimefitness.nl)

Personeelstijden

Maandag t/m donderdag: 9.00-21.00 uur

Vrijdag: 9.00-12.00 uur

Zaterdag: 10.00-13.00 uur

Zondag: 9.00-12.00 uur

Altijd open: het gemak van een 24-uurs fitnesscentrum

Wij passen bij je drukke schema en actieve levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment van de dag of nacht trainen door gebruik te maken van jouw eigen toegangssleutel! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend. Excuses zijn niet langer meer mogelijk!

Betaalbaar lidmaatschap in Ridderkerk, Zuid-Holland

Haal het maximale uit je lidmaatschap! De prijs/kwaliteit verhouding is bij Anytime Fitness ongekend!
Het kost niet veel om jouw fitnessdoelen te bereiken bij Anytime Fitness Ridderkerk. We hebben de nieuwste innovatieve toestellen van Life Fitness, uitgerust met tv en internet. Er heerst een uitstekende sfeer waar iedereen zich welkom voelt. De professionele begeleiding van onze fitnessinstructeurs zullen je hierbij helpen. Ieder nieuw lid krijgt een uitgebreide intake, we meten het gewicht, vet%, spiermassa, bloeddruk en testen de conditie. Aan de hand van deze testresultaten, de doelstelling en eventuele medische klachten stellen wij een persoonlijk trainingsschema op.

Één lidmaatschap voor elke club wereldwijd!

Bij Anytime Fitness zijn wij trots om jou het voordeel van een wereldwijd lidmaatschap te bieden, beter bekend als Anywhere Club Access. Dit geeft jou toegang tot duizenden clubs wereldwijd en dat voor de prijs van maar één lidmaatschap! De sleutel past op de deuren van alle clubs. Je kunt dus fitnessen wanneer je wilt en waar je wilt. Anytime, anywhere! Inmiddels zijn al meer dan 2900 clubs open en elke dag wordt wel ergens op de wereld een nieuwe club geopend. Een nieuwe club waar jij ook welkom bent. Ook in Nederland groeit het aantal Anytime Fitness clubs razendsnel.