gemak + cultuur

Meer dan 2 miljoen leden kiezen voor Anytime Fitness. Waarom? Vanwege het gemak en de betaalbaarheid en omdat zij het leuk vinden. Omdat er momenteel duizenden Anytime Fitness clubs wereldwijd open zijn en je bij onze clubs 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt trainen, kun je helemaal volgens je eigen tijdschema gaan trainen. Fitnessen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Precies goed Altijd open Meer dan 1800 clubs Betaalbaar lidmaatschap Personal training Veilige omgeving

precies goed voor jou


Bekijk de video links voor een snel overzicht van de vele kenmerken en voordelen van Anytime Fitness en zie zelf hoe goed wij passen bij jouw levensstijl.

Wij zijn altijd open

Wij passen bij je drukke schema en actieve levensstijl. Met je lidmaatschap kun je trainen wanneer het jou het beste uitkomt: overdag, 's avonds of zelfs 's nachts! Onze clubs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar open.

Bij Anytime Fitness heb jij letterlijk de sleutel tot onze clubs in handen. De toegang tot onze clubs wordt bewaakt met ons geïntegreerd toegangs- en beveiligingssysteem. Je komt alleen binnen als je in het bezit bent van een Anytime Fitness toegangssleutel. Binnen kun je maximaal gebruik maken van de modernste krachtt- en cardioapparatuur, functionele training, virtuele spinning en nog veel meer! Bekijk de club website van de club bij jou in de buurt om er precies achter te komen wat wij jou te bieden hebben!

één lidmaatschap, duizenden clubs

Als fitnessclub met duizenden vestigingen zijn we precies daar waar jij ons nodig hebt. Train daarom dichtbij huis of in de buurt van je werk.

In tegenstelling tot de meeste fitnesscentrums, kun je met je Anytime Fitness-lidmaatschap in duizenden clubs wereldwijd terecht zonder extra kosten.

Zoek een club in je buurt ▸▸

Betaalbaar lidmaatschap

Het kost niet veel om je fitnessdoelstellingen met Anytime Fitness te verwezenlijken. Met de fantastische apparatuur en de ondersteuning en aanmoediging van ons clubpersoneel bereik je veel meer dan je ooit voor die prijs zou verwachten.

Omdat elke Anytime Fitness-club een onafhankelijke eigenaar en exploitant heeft, moedigen wij je aan contact op te nemen met de club van jouw voorkeur voor specifieke informatie over prijzen. Je wordt dan altijd uitgenodigd voor een rondleiding en meer informatie in de club.

De maandelijkse kosten zijn meestal minder dan:De prijs van een dagelijkse cappuccino


De gemiddelde prijs van een bezoekje aan de kapper en de stilist

De gemiddelde maandelijkse rekening voor je mobiele telefoon

Personal training

Naast kwaliteitsapparatuur en een aanmoedigende sfeer zijn er in Anytime Fitness clubs natuurlijk ook fitnessinstructeurs en personal trainers aanwezig.

Officieel erkende personal trainers kunnen je helpen een flink trainingsprogramma te starten, je moeilijke grenzen te verleggen, weg te komen van oude fitnessroutines en je training een nieuwe wending te geven. Zij dagen je uit, wijzigen verwachtingen en geven je vertrouwen met resultaten die veel verder strekken dan wat je ziet in de spiegel.

Veilige omgeving

Anytime Fitness clubs bieden een inspirerende omgeving.

In handige privékleedruimtes kunnen leden zich omkleden voor de training en opfrissen na een lekkere work-out.

Dankzij geïntegreerde toegangs- en beveiligingssystemen, met afstandscontrole door bewakingssystemen en persoonlijke beveiligingsapparatuur, heb je 'one-touch'-toegang tot eerstehulpverlening.