Zet de stap naar ondernemerschap, met Anytime Fitness!

Als (beginnend) ondernemer komt er veel op je af. En een concurrerende markt maakt het jou niet makkelijker. Je moet overal oog voor hebben: administratie, personeel, planning, sales, marketing. En dan ook nog de klanten de service bieden die ze verwachten. Dat is waarom ondernemen binnen een bewezen succesvolle franchiseformule interessant is. Je staat er namelijk níet alleen voor!

Bezoek op vrijdag 15 juni de Discovery Day. Locatie: Anytime Fitness Twello. Tussen 14:00 en 16:30 uur krijg je informatie over de formule en de belangrijkste ins & outs waarmee je te maken krijgt bij het starten van een eigen Anytime Fitness club. Ook komen vragen aan bod zoals:

* Welke locatie is geschikt?
* Hoe word ik ondersteund?
* Welke opleiding krijg ik?
* Hoe run ik mijn onderneming naast mijn baan?
* Welke vereisten zijn er?

Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van jouw vragen. Toegang voor de Discovery Day is gratis. Omdat we wel de persoonlijke aandacht willen bieden die bij ons voorop staat, is vooraanmelding vereist. Na aanmelding krijg je van ons een digitaal ticket toegestuurd.

Wie zijn nou die Anytime Fitness ondernemers?

Er zijn investeerders die een of meer Anytime Fitness clubs openen, gelouterde (fitness)ondernemers die hun huidig fitnesscentrum omvormen tot het Anytime Fitness concept en ook gepassioneerde personal trainers die hun droom realiseren. Ook van buiten de fitnessbranche vinden ondernemers hun weg naar (uitbreiding van hun) succes door het exploiteren van 1 of meer Anytime Fitness locaties. In deze twee video’s vertellen franchisenemers over hun ervaringen en de stappen die ze zetten richting Anytime Fitness franchisenemerschap.
   

Over Anytime Fitness

Anytime Fitness opende haar deuren in 2002 in Minnesota (VS). Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste fitness-franchiseketens ter wereld, actief in 30 landen met meer dan 3 miljoen leden in meer dan 4000 Anytime Fitness clubs. In Nederland en België zijn we actief sinds 2011 en stevenen we af op de opening van de 75e locatie.

 

Kom jij ook?

Toegang voor de Discovery Day is gratis. Omdat we wel de persoonlijke aandacht willen bieden die bij ons voorop staat, is vooraanmelding vereist. Na aanmelding krijg je van ons een digitaal ticket toegestuurd.

aanmelden discovery day anytime fitness

Terug naar boven