Discovery-Days Anytime Fitness

Verwezenlijk jouw ondernemersdromen, met Anytime Fitness

Op dit moment zijn er meer dan 3750 Anytime Fitnessclubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe 24/7 club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid bij de familie worden begroet. Anytime Fitness is als snelst groeiende franchise-fitnessketen ter wereld, in 2015 en 2016 verkozen tot #1 Top Global Concept, door Entrepreneur Magazine, vanwege haar formulegroei en financiële stabiliteit. Ook in de Benelux is dit te zien. Ondanks dat er een groot aanbod low budget centra aanwezig is, laat Anytime Fitness zien dat door mensen te bieden wat ze zoeken, er groei ontstaat.

Op deze pagina vind je de Anytime Fitness Franchise informatie en kun je een aanvraag indienen

 

Wie zijn nou die Anytime Fitness ondernemers?

Er zijn investeerders die een of meer Anytime Fitness clubs openen, gelouterde (fitness)ondernemers die hun huidig fitnesscentrum omvormen tot het Anytime Fitness concept en ook gepassioneerde personal trainers die hun droom realiseren. Ook van buiten de fitnessbranche vinden ondernemers hun weg naar (uitbreiding van hun) succes door het exploiteren van 1 of meer Anytime Fitness locaties.

Wat zeggen ervaren Franchisenemers over ondernemen met Anytime Fitness?

 

Ontdek hoe jij succesvol onderneemt als Anytime Fitness Franchisenemer; bezoek een van de Discovery Days!

Gedurende een middag krijg je meer te weten over de ins en outs van franchising met Anytime Fitness en hoe jij succesvol met ons onderneemt. Je hebt ook de gelegenheid tot het stellen van vragen aan de aanwezige franchise specialisten van Anytime Fitness Benelux.

 

De eerstvolgende Discovery Day vindt plaats op

15 juni 2018

 

aanmelden discovery day anytime fitness

 

 

Terug naar boven