Skip navigation

Start voor 15 mei en krijg 1 maand gratis
& betaal geen inschrijfgeld

Kom langs en schrijf je in! Als je op zoek bent naar een fitness club die voorzien is van alle gemakken die jij wenst, waar je actief gecoacht wordt naar de doelen die jij wilt bereiken, en waar je altijd toegang toe hebt, dan ben je bij Anytime Fitness aan het juiste adres.

 

Wij bieden jou het gemak om te sporten wanneer jij dat wilt, de omgeving waar je je prettig voelt en de coaching die jou helpt de beste resultaten te verwezenlijken. Om jou op weg te helpen naar jouw persoonlijke doelen, nodigen wij jou uit om onze club te bezoeken tussen 1 en 15 mei 2017. Bij inschrijving krijg je 1 maand gratis en je betaalt geen inschrijfgeld.

GET TO A HEALTHIER PLACE!

Actie geldig van 1 t/m 15 mei 2017. Vraag naar de voorwaarden.

 

Zoek hier een Anytime Fitness club bij jou in de buurt

Location Address Phone  

Privacy voorkeuren centrum

Noodzakelijk

Deze cookies zijn vereist voor de basiswerking van de site en ze zorgen ervoor dat u op onze website informatie en diensten kunt vinden op een veilige en optimale wijze.

incap_sess_*_*, visid_incap_*, nlbi_*, wordpress_logged_in_*, wordpress_sec_*, wp-settings-*, wp-settings-time-*

Optioneel

Optionele cookies worden gebruikt om sociale media knoppen in te schakelen, website statistieken te verzamelen, de prestaties en het gebruik van onze site te meten, de gebruikservaring te optimaliseren en gerichte advertenties en promoties te kunnen leveren.

_ga, _gid, _gat_*, _dc_gtm_*, HSID, NID, SID, SSID, PREF, LOGIN_INFO, SAPISID, __zlcmid, _ceg.s, _ceg.u, gwcc

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?