Maastricht, Limburg 24 hour gym

Raadhuisstraat 4
Maastricht, Limburg 6226 gm

richtingaanwijzingen
ga
+31 (0) 85 77 33 410
gratis proefperiode pas

Clubinformatie:

club in een oogopslag

24 uur per dag toegang
24 uur per dag beveiliging
handige parkeergelegenheid
toegang tot anywhere fitness-clubs
privétoiletten
privédouches
personal training
lessen
cardio-tv's
hdtv's
kortingen gezondheidsplannen
fysiotherapie
personal trainer

cardioapparatuur

loopbanden
elliptical
oefencycli
stapmachines
concept2 rowers
virtual spinning

krachtapparatuur

circuit/selectorized
vrije gewichten
rekken
met platen verzwaard

Medewerkers

michael van tol
Eigenaar

nicole keydener
Medewerkers

laura amico
Trainer

marvin joosten
Trainer

Anytime Fitness is 's werelds grootste en snelst-groeiende, 24-uurs fitness franchise keten

Welkom!

Hartelijk dank voor je interesse in Anytime Fitness Maastricht. Als je meer informatie wilt over ons fitnessconcept dan bieden onderstaande personeelstijden hier de mogelijkheid voor. Loop snel eens binnen of maak een afspraak en ontdek wat Anytime Fitness Maastricht voor jou kan betekenen!

Bel voor een afspraak of laat een bericht achter op tel.nr. 085-7733410 of e-mail naar maastricht@anytimefitness.nl. 

Personeelstijden Anytime Fitness Maastricht:

  • Maandag t/m donderdag:  09.00 - 12.00 uur en van 17.00 - 21.00 uur
  • Vrijdag t/m zondag:        09.00 - 12.00 uur

LET OP! Onze personeelstijden zijn gewijzigd op:

  • Koningsdag 27 april: GEEN personeelsbezetting

 

Altijd open: het gemak van een 24-uurs fitness centrum

Bij Anytime Fitness Maastricht combineren wij jouw druk schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment van de dag of nacht trainen door gebruik te maken van jouw eigen toegangs-sleutel! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend. Excuses zijn niet langer meer mogelijk!

 

Betaalbare lidmaatschappen in Maastricht

Het kost niet veel om jouw fitnessdoelen te bereiken bij Anytime Fitness Maastricht. Met geweldige apparatuur, de ondersteuning en aanmoediging van ons team krijg je veel meer waar voor je geld!

 

Optimale begeleiding door samenwerking met Fysiotherapie de Heerderrein

Binnen Anytime Fitness Maastricht is ook een dependance van Fysiotherapie de Heerderrein gevestigd!Hierdoor kunnen wij een complete begeleiding aanbieden op het gebied van revalidatie en preventie;van gezondheid en/of het bewegingsapparaat.

Fysiotherapie De Heerderrein wilt voorkomen dat u onnodig lang met fysieke pijnklachten en blessures doorloopt. Dit leidt in veel gevallen namelijk niet alleen tot verergering van de klachten, maar ook tot een steeds moeilijker herstel. Daarom kunt u bij ons op afspraak advies vragen aan onze fysiotherapeut tijdens een gratis medisch consult.

Dit spreekuur is op Donderdag van 17:00 tot 18:00 uur

 

Maastricht Leefstijl Challenge!

We bewegen te weinig, zitten te veel, eten te veel calorierijke voeding en eten te weinig vitaminen/mineralen rijke voeding. Met de pijlers bewegen, voeding en mentale fitheid zet de Maastricht leefstijl Challenge een uniek leefstijl- en afslankplan neer. Waar de meeste huidige (oude) afslankmethoden er uitsluitend op gericht zijn om gewicht te verminderen is het Maastricht Leefstijl Challenge programma erop gericht om het vetpercentage te verminderen én het lichaam gezonder en weerbaarder te maken.

In het programma wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde, award winning, beweegmonitor waarmee deelnemers hun gehele beweegpatroon inzichtelijk krijgen. Daarnaast bevat het programma een boeiend kennisdeel en worden deelnemers begeleid door een gecertificeerd Overgewicht Preventie coach. De thema’s die besproken worden zijn: gezond bewegen, vitale voeding en mentale fitheid.

Voor meer informatie kom eens langs onze club of kijk op maastrichtleefstijlchallenge.nl.

 

Alles wat je nodig hebt, alles wat je wilt: 24-uurs fitness mogelijkheden

Bij Anytime Fitness Maastricht vind je ongelofelijke voorzieningen en veel meer! Onze clubs zijn uitgerust met de essentiële elementen voor een perfecte training. Onze fitness apparatuur is de beste in de industrie en zelf blijven wij constant up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en technologie!

Wij bieden een grote verscheidenheid aan cardio, kracht en free weight apparatuur om er voor te zorgen dat jij de best mogelijke workout ervaart. Om je te helpen bij het starten, ontvangt elk nieuw lid tevens een GRATIS persoonlijk fitness startprogramma.

 

Eén lidmaatschap voor elke club!

Bij Anytime Fitness Maastricht zijn wij trots om jou het voordeel van een wereldwijd lidmaatschap te bieden, beter bekend als Anywhere Club Access. Dit geeft jou het voordeel om duizenden clubs ter wereld te kunnen bezoeken voor de prijs van een gewoon standaard lidmaatschap. Met Anywhere Club Access kun je trainen wanneer en waar het jou het beste uitkomt.