Word lid en sport één maand gratis!

En ga ook lekker fit de zomer in!

Actie geldig van 1 mei 2024 tot 1 juli 2024. Alleen bij afsluiting van een jaarlidmaatschap.

ANYTIME FITNESS Almere Buiten

Welkom bij Anytime Fitness Almere Buiten! Onze vakbekwame coaches staan voor je klaar, vanaf je eerste bezoek aan onze club! We snappen als geen ander dat er niet één aanpak is die bij iedereen werkt. We leren je daarom graag goed kennen. We luisteren naar je en gaan aan de slag met jouw wensen. Persoonlijke aandacht vinden we dan ook heel belangrijk. We gaan hierin verder dan andere sportscholen. We kunnen je bijvoorbeeld ook ondersteunen buiten de club. Hoe we dat allemaal doen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Bij Anytime Fitness maken we graag het verschil

In onze clubs vind je alles voor een goede workout, maar wat ons ècht onderscheid is ons personeel. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en daarom vind je bij ons trainers op de vloer. Om je te begeleiden waar nodig en om een praatje te maken. Samen maken we sporten (nog) leuker!

Sporten met plezier begint hier!

Bij Almere Buiten staan we voor je klaar als je behoefte hebt aan begeleiding. Op het gebied van beweging maar ook als het gaat om voeding. Als je hulp nodig hebt zijn we er voor je!

In onze club is iedereen welkom en kun je sporten op de manier die bij jóú past. Zelfstandig sporten, sporten met begeleiding, meedoen aan een groepsles… bij Anytime Fitness kan het allemaal en je hoeft nooit lang op een apparaat te wachten.

Ontmoet het team van Almere Buiten

Welkom bij Anytime Fitness Almere Buiten.
Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden wij belangrijk, en FUN. Sporten omdat het moet is één, maar wij willen dat je het leuk vindt om bij ons aan je gezondheid te werken en daar doen we dan ook ons best voor!
Benieuwd of jij je thuis kunt voelen in onze club? Vraag dan een gratis 7-dagenpas aan en kom het gewoon eens proberen! Vul het aanvraagformulier in, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken met één van onze teamleden. Tot snel

 • Dennis Jongmans
  Manager
 • Maad Eleiwi
  Trainer
 • Damian Rollings
  Trainer
 • Kyomi Storm
  Trainer
 • Naomi Telgt
  Trainer
 • Erdem Yayla
  Trainer

Uren waarop personeel aanwezig is

Maandag:
9:00 - 13:00 | 18:00 - 21:00
Dinsdag:
9:00 - 15:00 | 18:00 - 21:00
Woensdag:
9:00 - 13:00 | 18:00 - 21:00
Donderdag:
9:00 - 15:00 | 18:00 - 21:00
Vrijdag:
9:00 - 13:00
Zaterdag:
9:00 - 13:00
Zondag:
Geen personeel

De uren kunnen verschillen met de werkelijkheid i.v.m. feestdagen, evenementen, cursussen, etc. Neem a.u.b. contact op om een afpsraak te maken.

Neem een kijkje!

Neem nog voor je ons bezoekt een kijkje in Anytime Fitness Almere Buiten ! Alles is aanwezig, van de nieuwste apparatuur tot de beste coaches – en alles daartussen! Schoon en hygiënisch, met privé douches en kleedkamers. Waar wacht je nog op? Kom langs!

Wat is er gaande bij Anytime Fitness Almere Buiten

Ons team staat voor je klaar en heet je van harte welkom! Kom je gauw eens langs om kennis met ons te maken?

Onze Club

Lifestyle coach & Personal Training

Naast onze basic lidmaatschap kun je ook kiezen uit de Lifestyle en Personal Training lidmaatschap. Stuur ons een berichtje of kom langs voor een rondleiding.

Meer informatie

Volg ons op Social Media!