Sittard, Limburg 24 hour gym + tanning

Stockholmstraat 10
Sittard, Limburg 6135 lk

richtingaanwijzingen
ga
0464770566
gratis proefperiode pas

Clubinformatie:

club in een oogopslag

24 uur per dag toegang
24 uur per dag beveiliging
handige parkeergelegenheid
toegang tot anywhere fitness-clubs
privétoiletten
privédouches
zonnebanken
personal training
lessen
cardio-tv's
hdtv's

cardioapparatuur

loopbanden
elliptical
oefencycli
stapmachines

krachtapparatuur

circuit/selectorized
vrije gewichten
rekken
met platen verzwaard

Medewerkers

tom janssen
Eigenaar

ons receptieteam
Medewerkers

sandra mols
Medewerkers

brady bemelmans
Trainer

luc kirkels
Trainer

lynn jaspers
Trainer

wil dijkstra
Trainer

Sfeervol, deskundig & compleet!

Steeds terugkerende persoonlijke begeleiding, 75 (!) live groeps- en spinninglessen per week, een schone, prettige ambiance voor jong & oud, (gescheiden) sauna faciliteiten én 24/7 toegang tot meer dan 55 clubs in Nederland en 3.400 clubs wereldwijd. Dat is waar Anytime Fitness Sittard voor staat.

Ben je enthousiast geraakt van ons sfeerfilmpje?

Neem dan via 046 - 477 05 66 telefonisch contact op voor het plannen van een persoonlijke kennismaking en club tour óf vraag hier online een 7-dagen pas aan. Zo kun je vrijblijvend kennis maken met de begeleiding, de mogelijkheden en de sfeer van onze club, die al ruim 20 jaar een begrip is in Sittard en omstreken. 

Openingstijden feestdagen april

Klik hier voor een overzicht van de openingstijden en het lesprogramma tijdens de Paasdagen en op Koningsdag.

Download ons lesrooster

We bieden dagelijks een scala aan groepslessen die toegankelijk zijn voor alle leeftijden, net een totaal van liefst 75 (!) per week: 

* Aerobics
* Body Shape
* Body Shape GOLD (lagere intensiteit)
* Buikspiersessie
* FunXtion
* Kranking
* Les Mills Body Pump
* Les Mills Body Combat
* Les Mills Body Balance
* Les Mills 'ShBam'
* Les Mills GRIT Strength
* Pilates
* Spinning (in unieke ruimte!)
* Steps 
* Surprise Circuit
* Yoga
* Zumba

Al deze lessen worden verzorgd door een LIVE instructeur die jou kan helpen met het opstarten, de verfijning van je technieken of met specifieke tips bij bepaalde lichamelijke klachten of blessures. 

Klik HIER om ons actuele lesrooster te downoaden.

Lidmaatschappen 

De prijs van een lidmaatschap is afhankelijk van een aantal factoren, zoals je leeftijd, de duur van het lidmaatschap én de mogelijkheid om bijvoorbeeld via je werkgever met korting te kunnen sporten.

De belofte die we al kunnen maken is dat je onbeperkt en 24/7 toegang krijgt tot al onze faciliteiten én alle locaties van Anytime Fitness, waar ook ter wereld!

Ook hier kiezen we er voor om je niet online en onpersoonlijk, maar juist 'live' en persoonlijk te informeren over de ins en outs van een lidmaatschap en ook het lidmaatschap te kiezen dat het beste bij jouw situatie past. Tevens kunnen we dan meteen antwoord geven op alle vragen die je mogelijk hebt omtrent een lidmaatschap. Neem daarom telefonisch contact op voor meer informatie: 046 - 477 05 66.

En, de prijs wordt natuurlijk pas relevant wanneer je ook een goed gevoel hebt bij de sfeer en de faciliteiten, nietwaar? 

Startende sporter?

Je bent nog nooit in een sportschool geweest?
Je hebt geen idee waar je moet beginnen om je doelstellingen te bereiken?
Je bent echt niet de enige met deze gedachte!

Speciaal voor startende sporters hebben wij dan ook een Introductieprogramma ontwikkeld, waarmee wij je op persoonlijke wijze wegwijs maken in de wereld van een vitalere leefstijl. 

Tijdens een eerste (vrijblijvende) kennismaking gaan we bij een kop koffie kijken naar je persoonlijke situatie. Heb je al sportervaring? Waarom zou je graag (weer) meer gaan bewegen? Waarom is deze doelstelling op dit moment zo belangrijk voor je? Heb je klachten of beperkingen waar we rekening mee dienen te houden? 

Naar aanleiding van jouw antwoorden krijg je tijdens een rondleiding meer uitleg over onze manier van begeleiding, onze vele groepsprogramma's, onze sauna- en douchefaciltiteiten én krijg je natuurlijk een idee van de ongedwongen sfeer in onze club.

Voelt deze kennismaking prettig en ben je bereid om samen met ons de stap te zetten naar een gezondere leefstijl? Dan plannen we je meteen in voor het startpunt: een persoonlijke intake bij één van onze deskundige coaches, die deze weg samen met jou gaat bewandelen.  

Tijdens de eerste weken zorgen we vervolgens voor een aantal contactmomenten, zodat jij je steeds meer thuis voelt en bekend raakt met onze mogelijkheden. Uit ervaring weten we dat onze sporters hun doelstellingen op deze wijze vaker én sneller bereiken! En dat is wat jij ook wilt, nietwaar?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt én misschien al gemotiveerd? Vraag dan hier een gratis proefpas aan, zodat je het zelf kunt ervaren! Wil je met een vriend of vriendin samen de stap maken? Ook dat is mogelijk! Vraag dan beiden deze proefpas aan. 

 

Blijf op de hoogte via onze Facebook Pagina

Dagelijks plaatsen we de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen rondom groepslessen, nieuwe toestellen, programma's, etc. op onze Facebook-pagina: http://www.facebook.com/anytimefitnesssittard Wil jij op de hoogte blijven? 'Like'dan onze pagina!

Betaalbare lidmaatschappen

Het kost niet veel om jouw fitnessdoelen te bereiken bij Anytime Fitness Sittard. Neem telefonisch contact met ons op, zodat we je kunnen adviseren over het lidmaatschap dat het beste bij jou past: 046 - 477 05 66. Van maandag tot en met vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9:00 uur tot 22:30 uur, op zaterdag en zondag van 9:00 uur tot 13:30 uur.

Eén lidmaatschap voor elke club!

Bij Anytime Fitness zijn wij trots om jou het voordeel van een wereldwijd lidmaatschap te bieden, beter bekend als Anywhere Club Access. Dit geeft jou het voordeel om duizenden clubs ter wereld te kunnen bezoeken voor de prijs van een standaard lidmaatschap.