RESERVEER JOUW TIJD IN DE CLUB

Blijf fit en vitaal in het nieuwe normaal.


Hoe werkt het?

  1. 1Vind een beschikbare tijd bij een club bij jou in de buurt.
  2. 2Reserveer een tijd.
  3. 3Ga naar de club op de afgesproken tijd om lekker te sporten.

Nu reserveren

Pas je reservering aan

Veelgestelde vragen

We dragen met z’n allen bij om op een veilige en verantwoorde manier te sporten. Let's make healthy happen together!

Een reserveringssysteem is een belangrijk hulpmiddel om het aantal personen dat in de Club aanwezig is te managen. Door het aantal personen beter te managen kan de afstand van 1,5 meter makkelijker gewaarborgd worden en dragen we met z’n allen bij om op een veilige en verantwoorde manier te sporten. Dit is geheel volgens de richtlijnen van de overheid.

Om te kunnen reserveren, dien je lid te zijn bij Anytime Fitness. De voorwaarde is wel dat jouw lidmaatschap momenteel niet bevroren is.

Online reserveren kan via deze website (klik op “Nu Reserveren”) en via de Anytime Fitness App.

Voor het reserveren via de website heb je je sleutelnummer nodig. Dit nummer staat op de paarse toegangssleutel. Indien nodig kan het sleutelnummer opgevraagd worden bij je eigen AF Club.

Voor elk bezoek aan jouw Anytime Fitness Club dient er een reservering gemaakt te worden in het reserveringssysteem. Dit geldt voor zowel de groepslessen als voor de individuele trainingen. Het aanbod kan verschillen per club.

Je kunt maximaal 3 dagen van tevoren reserveren bij je eigen Anytime Fitness Club. Als je bij een andere Anytime Fitness Club wilt reserveren, kun je maximaal 3 uur van tevoren reserveren.

Het aantal reserveringen per dag of per week is per club verschillend en mede afhankelijk van de capaciteiten en restricties van de (lokale) overheid.

Helaas. Om online te kunnen reserveren is een persoonlijk log-in nodig waardoor het niet mogelijk is om voor anderen te reserveren. Je kunt alleen voor jezelf reserveren.

Ja, dit is mogelijk. Elke reservering wordt per mail bevestigd. Via deze bevestigingsmail wordt de mogelijkheid geboden de reservering te wijzigen en te annuleren.